18 April humoristische lezing

23 Mei voorjaarsreis Hasselt met bezoek tuinen van Dina Deferme

13 Juni fietsen stroopfabriek Schinnen

13-12-2017 Kerstviering

Traditiegetrouw was er ook dit jaar weer een kerstviering. De avond werd geopend door onze voorzitster. Ze las een toepasselijk verhaal voor. Een woord van dank was er voor de heren van de zaalcommissie die ervoor zorgen dat de zaal wordt klaar gemaakt voor onze ledenavonden. Ook een woord van dank aan Mieke die er altijd is en ons voorziet van een drankje! Daarna stond er een feestelijk buffet klaar. Het eten viel bij iedereen goed in de smaak! Toen alles was afgeruimd was het tijd voor een optreden. Op veler verzoek kwamen Pierre Cosemans en dochter Julie nogmaals voor ons optreden. Eerst was het de beurt aan Pierre, die liedjes in kerstsfeer zong. Daarna nam Julie ons mee op de klassieke toer. In de pauze werden er cadeautjes uitgedeeld en was er koffie/thee met chocolade! Daarna waren Pierre en Julie weer aan de beurt. We kunnen terug kijken op een drukke maar heel gezellige avond.