De Raboclubactie heeft dit jaar €675,13 opgeleverd. Bedankt voor jullie stem.

20 November Toneel Kraonkel

27 November Winkelreis

19 December Kerstviering

Vrouwenvereniging Oud Urmond bestaat sinds 1951. De vereniging telt momenteel 200 leden in de leeftijd van ca. 30 tot ca. 90 jaar.

Eén woensdagavond per maand is er een ledenavond in de Fanfarezaal te Oud Urmond. De thema's van deze avonden zijn zeer uiteenlopend. De onderwerpen varieren van toneelavond, knutselavond, informatie/voorlichting/thema, tot kienavond.In januari vindt de jaarvergadering plaats. Vrijdag voor carnaval is ons traditionele Oud Wieverbal. In mei vindt de jaarlijkse moederdagviering plaats. Deze avond is tevens de afsluiting voor de vakantieperiode (juli t/m augustus). Ook Kerstmis wordt sfeervol gevierd. In het voorjaar wordt een uitstapje en fietstocht georganiseerd. De winkelreis, op het eind van het jaar, is een vast onderdeel van het programma.

De contributie bedraagt Euro 30,00 per jaar. Deze kan per jaar of per half jaar betaald worden.