De Raboclubactie heeft dit jaar €675,13 opgeleverd. Bedankt voor jullie stem.

20 November Toneel Kraonkel

27 November Winkelreis

19 December Kerstviering

16-2-2016 Beauty avond

De leden werden bij binnenkomst ontvangen met een glaasje wijn.

De avond werd verzorgt door Manon van Kaam, Marielle Veerbeek en Pour Vous Meertens.

Manon van Kaam van Haarstudio BELEEF is van ons eigen dorp. Zij liet zien hoe men verschillende kapsels knipt en moduleert.

Marielle Veerbeek is een Colour coach. Zij gaf een presentatie over kleuren. Zij gaf ook uitleg waarom iemand een bepaalde kleur draagt en wat dat over deze persoon zegt.

Pour Vous Meertens is de beauty expert van Beek. Zij hadden diverse stands zoals make up,  Men kon zich laten opmaken en men kreeg dan meteen tips waar je op moet letten. Je kon je handen laten manicuren en de nagels werden dan mooi gelakt.. Hierbij kreeg men ook raad waar men op kan letten. Verder hadden ze producten bij zich van Rituals. Hieronder vallen cremes voor het gezicht en body. Douchegels en lekkere reukjes. Rituals is diervriendelijk er worden geen proeven op dieren gedaan.

Er was een stand met tassen en sjaalen deze werd verzorgt door Betsie.

Van de koffiecorner die aanwezig was werd goed gebruik gemaakt en men ging met diverse hapjes rond.